URUK VIDEOMACHINE NEWS

retrouvez ici les dernières vidéos du moment:

Rechercher dans ce blog

mardi, juillet 28, 2009

OVER 80% OF AMERICANS DEMAND OBAMA TO SHOW THE CERTIFICATE!

When was the last time 80 plus percent of Americans agreed on anything? Click the link below, vote your position and then click on each state to see what percentage voted YES to see the real Hawaii/US Birth Certificate and not the phony altered "CERTIFICATION OF LIVE BIRTH" posted on the internet which means nothing except that BOM's MOM said he was born and lived to a registrar....NOT where he was born, dated,signed, witnessed by hospital staff and a doctor...and officially sealed as a real, long form BIRTH CERTIFICATE!

AOL poll 81% or over 80,000 Americans demand to see Obama's LONG FORM COLB!

SAME OLD SAME OLD SOCK PUPPET SONG & DANCE AT WHITE HOUSE!
LINK



AND HE WILL EAT HIS ARROGANT WORDS!! FOR 15 DOLLARS YOU CAN ALSO PRODUCE YOUR REAL VAULT BIRTH CERTIFICATE AS OPPOSED TO SPENDING ONE MILLION PLUS DOLLARS TO HIDE WHATEVER IS OR IS NOT THERE! A COLB (CERTIFICATE OF LIVE BIRTH) DISPLAYED ON A FREAKIN WEBSITE IS NOT VALID FOR INITIATING SO MUCH AS A LOAN FOR A POPSICLE STAND OR MAYBE EVEN A BACKGROUND CHECK FOR A SECURITY CLEARANCE (MOST LIKELY HE WAS GIVEN A GIFT SECURITY CLEARANCE AS OPPOSED TO HOW MOST OF US HAD TO GET OURS IE A 5 YEAR BACKGROUND CHECK) YET ALONE PROVIDE PROOF OF ELIGIBILITY TO BE PRESIDENT OF THE UNITED STATES!! GET FREAKIN REAL!! WE ARE NOT GOING AWAY BECAUSE WE ARE BEING LIED TO!!



PS DONT CALL ME A BIRTHER.​.​.​.​CALL GIBBS A LIAR!! I KNOW EXACTLY WHERE I WAS BORN AND I CAN PROVE IT!! AND I WILL NOT HAVE SOME FOREIGN BORN PUNK AND HIS CHICKENSHIT TRASH MOUTH CRONIES TRASH IT!!